Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

- Duke u rregjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj

-Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen qe fute ne dispozicionper te n'a vizituar ne faqen tone.

Ose Indefitikohu Nese Je I Regjistruar

Me Respekt// Staffi

Join the forum, it's quick and easy

Pershendetje vizitor i nderuar...
Me sa duket, ju nuk jeni identifikuar akoma ne faqen tone, ndaj po ju paraqitet ky mesazh per tju kujtuar se ju mund te identifikoheni qe te merrni pjese ne
diskutimet dhe temat e shumta te forumit tone.

- Ne qofte se ende nuk keni nje Llogari personale ne forumin ton, mund ta hapni nje te tille duke u Regjistruar
-Regjistrimi eshte falas dhe ju merr koh maksimumi 1 min...

- Duke u rregjistruar ju do te perfitoni te drejta te lexoni edhe te shprehni mendimin tuaj

-Gjithsesi ju falenderojme shume, per kohen qe fute ne dispozicionper te n'a vizituar ne faqen tone.

Ose Indefitikohu Nese Je I Regjistruar

Me Respekt// Staffi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Kurse Anglish Online .::: wWw.mylanguagecenter.al:::.
Mirė se erdhėt nė mesin tonė .::: wWw.forumijone.albanianforum.net/:::.

You are not connected. Please login or register

Cana: Do tė fitojmė Kupėn e Turqisė

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Cana: Do tė fitojmė Kupėn e Turqisė Empty Cana: Do tė fitojmė Kupėn e Turqisė Thu Jan 06, 2011 6:34 pm

universy

universy
Admin
Admin

Lorik Cana, mesfushori i Gallatsarajit dhe kombėtares sė Shqipėrisė, ka shprehur objektivat e tij dhe tė ekipit ku militon pėr vitin e ri 2011

Lorik Cana ka qenė i ftuar nė njė emission televiziv nė Turqi dhe ka komentuar situatėn e tij dhe tė Gallatasarajit. Ai kėmbėngul se ekipi verdhekuq do tė jetė nė gjendje tė fitojė njė trofe nė kėtė sezon, ndonėse e ka nisur keq. Nė intervistėn dhėnė pėr televizionin turk, Cana ka treguar marrėdhėniet e tij me trajnerin e rid he me tifozėrinė e Gallatasarajit, por mbi tė gjitha ka premtuar njė vit 2011 shumė mė tė mirė sesa viti 2010. Natyrisht qė atij i vjen mirė pėr krahasimet qė i kanė bėrė tifozėt turq me Deshamp, por Cana kėrkon tė qėndrojė me kėmbė nė tokė, ndonėse ėshtė njė luftėtar njėsoj sikundėr edhe francezi.

Viti 2010 ishte njė vit plot ngjarje pėr Lorik Canėn. Pas kėtyre qė kanė ndodhur nė jetėn e tij ka ndryshuar ndonjė gjė?

Urimet e mia pėr 2011 i kam thėnė qė nė vitin 2010. Sidomos pėr fansat tanė tė Gallatasarajit. Unė shpresoj qė tė kemi sukses si individualisht e si ekip dhe gjithashtu shumė i mirė pėr ta, tė kalojnė njė vit tė plotė tė suksesit. Viti 2010, sidomos gjashtė muajt e fundit tė tij nuk ishin aspak tė mira pėr ne. Ekipi nuk mundi tė marrė rezultatet qė ne donim. Pėr mua ishin shumė mė tė vėshtirė dy muajt e parė, ndėrsa mė pas gjėrat u stavilizuan. Nė fillim jot ė gjithė mė mbėshtetėn, megjithatė shpresoj qė viti 2011 tė jetė mė i mirė.

Si ishin pushimet tuaja, ku e kaluat Vitin e Ri?

Kam kaluar njė kohė shumė tė bukur pėr Krishtlindje. Ju e dini, kam luajtur nė vende tė ndryshme pėr njė kohė tė gjatė dhe i kam festuar gjithnjė kėto festa, sidomos me familjen time. Pas njė kohe tė gjatė, pata mundėsinė qė ta festoja me familjen time nė Kosovė e Shqipėri. Nuk kam patur mundėsi tė rrija gjithė kohėn me ta, kėshtu qė bėra atė qė nuk e kam bėrė prej kohės. Kam kaluar pushime tė mira.

Ēfarė ėshtė dėshira qė doni tė realizoni kėtė vit. A keni patur njė dėshurė tė tillė? A keni marrė vendime tė reja pėr jetėn tuaj?

Natyrisht qė kam dėshira, si pėr veten si pėr ekip. Si lojtar, dua qė tė luaj nė nivele tė larta, pa dėmtime, sepse ju e dini sesa ndikon dėmtimi nė njė sezon. Nė kėtė vit, me ekipin duam tė arrijmė sa mė shumė suksese. Do tė doja tė paktėn njė trofe, Kupėn e Turqisė

Si ka qėnė paraqitja juaj nė pjesėn e parė tė sezoni?

Kur analizojmė situatėn, kemi gjithnjė parasysh se njė ekip si Gallatasaraji ka gjithnjė si objektiv tė parė tė fitojė titullin kampion. Vendi i dytė ėshtė njė rezultat i keq. Kur dėshton natyrisht qė zhgėnjehesh. Megjithatė, unė jam shumė i fortė nga ana psikologjike dhe besoj se nė 3-4 ndeshjet e para tė kėsaj faze do tė arrijmė tė kthejmė faqen.

Nė ndeshjet e fundit tifozėt ju kanė duartorkitur, kanė treguar dashuri. E prisnit ju diēka tė tillė?

Sigurisht, kjo ėshtė njė sjellje qė mė ka kėnaqur, veēanėrisht nė njė kohė tė tillė qė vjen nė njė klub tė ri dhe rezultatet nuk janė tė mira. Mė jep mė shumė besim. Siē e pėrmenda pak mė parė, unė jam gjithmonė nė luftėn, luaj me zemėr dhe e vė zemrėn nė fushė. Kėshtu mendoj se e shohin tifozėt lojėn time. Kjo mė bėn edhe mė tė lumtur.

Shpesh ju krahasojnė me Deshamoin. Ēfarė mendoni pėr kėtė?

Deshamp ka qenė njė lojtar i madh dhė mė vjen mirė pėr kėtė krahasim. Ai dėshironte tė fitonte sa herė qė zbriste nė fushė. Unė mendoj se e kam kėtė cilėsi dhe mentalitet. Sigurisht, vetėm njė person nuk mund tė sjellė fitoret. Suksesi vjen kur luhet si ekip.

Pothuajse tė gjithė tifozėt e Marsejės ju duan. Te Sandėelendi ju deshėn gjithashtu. Po te Gallatasaraji?

Marseja ishtė njė pėrvojė shumė e ndryshme pėr mua. Te Lorik Cana Marseja ka njė pjesė tė pabesueshme. Do tė mbajė vendin e saj nė zemrėn time pėrgjithmonė. Kam kontakte shumė tė mira dhe marrėdhėniet reciproke. Pas kėsaj, ju e dini se unė shkova nė Sandėrlend. Luajta njė vit atje dhe krijova njė marrėdhėnie tė veēantė me tifozėt e Sandėrlandit. Edhe te Gallatasaraji kam gjetur shumė dashuri.

Arsen Venger ju kėrkoi dhe nė atė kohė nuk mundėt tė merri njė leje pune pėr t’u bashkuar me Arsenalin. A ėshtė kjo e saktė?

Ėshtė njė histori e vjetėr. Nė atė kohė isha 16 vjeē. Nė Francė sapo kisha filluar karrierėn time. Njė propozim i tillė ka ardhur vėrtet dhe ju e specifikon arsyen e mosrealizimit. Por, sodoqoftė nisa njė karrierė shumė tė mirė te PSG, dhe ja ku jam sot. Unė jam krenar pėr karrierėn time.

Me ardhjen e Haxhit duket se ka ndikuar nė performancėn tuaj. Ēfarė mund tė thoni?

Sigurisht, pėr tė punuar me dikė si George Haxhi mė bėn shumė krenar. Mjafton tė shikoni karrierėn e tij. Tė dy e dimė se ēfarė ai kėrkon sepse ai ėshtė njė njeri i cili do tė punojė. Sigurisht qė nuk ėshtė e lehtė. Rezultatet nuk mund tė vijnė menjėherė, por ne besojmė se shumė shpejt do tė arrijmė tė shprehim nė fushėn e lojės atė qė Haxhi kėrkon prej nesh.

http://www.forumijone.net

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Similar topics

-