Boterori 2010-Diego Armando Maradona ka thėnė se ai ėshtė duke e shqyrtar mundėsinė pėr tu larguar nga posti i pėrzgjedhėsit tė kombėtares argjentinase, pas eliminimit turpėrues nga Gjermania nė ēerekfinale tė Botėrorit, Afrika e Jugut 2010.
Ne ua bėmė atyre tė lehtė. Ata patėn mė shumė ide dhe kontroll mė tė mirė tė topit. Ata i shfrytėzuan rastet qė i patėn. Por, kjo nuk i pėrgjigjet faktit se unė besoj se rezultati nuk i korespondon asaj qė ndodhi nė fushė. Unė jam krenar qė i drejtova kėta lojtarė dhe do tė doja ti falenderoja publishkisht, ashtu si stafin teknik, deklaroi i turpėruari Maradona.
[You must be registered and logged in to see this image.]
Mund tė largohem qė nesėr. Kushdo qė do tė vijė pas meje, ne do tė vazhdojmė tė implementojmė stilin ofensiv tė lojės. Tė shohim se ēfarė do tė ndodhė. Dėgjoni, nuk kam menduar ende pėr largimin. Mė duhet tė bisedoj me familjen dhe lojtarėt. Ne e studiuam mirė Gjermaninė dhe e definuam saktė se kush do tė luajė ku, por qė nė harkimin e parė ata shėnuan gol dhe rastėsisht ndeshja mori kahje tjetėr.Ne ua bėmė atyre tė lehtė. Ata patėn mė shumė ide dhe kontroll mė tė mirė tė topit. Ata i shfrytėzuan rastet qė i patėn. Por, kjo nuk i pėrgjigjet faktit se unė besoj se rezultati nuk i korespondon asaj qė ndodhi nė fushė. Unė jam krenar qė i drejtova kėta lojtarė dhe do tė doja ti falenderoja publishkisht, ashtu si stafin teknik, deklaroi i turpėruari Maradona.